Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

  • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75 of stuur een berichtje via Whatsapp

€32,80
Beschikbaar
(0)

Care+ Hamster is een smaakvolle en volledig uitgebalanceerde voeding. De voeding is geëxtrudeerd zodat de voedingstoffen makkelijk verteerd worden. Erg lekker en gezond.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Hamsters eten plantaardige producten, maar in de natuur staan insecten, wormen, larven, etc. ook veelvuldig op het menu. Care+ hamster voorziet in deze behoefte door zowel plantaardige als dierlijke eiwitten (verse kalkoen) toe te voegen.
Hamsters zijn erg actief en hebben een hoge energiebehoefte; ook hierin voorziet Care+ hamster. De voeding is geëxtrudeerd (speciaal productieproces) zodat de eiwitten licht verteerbaar zijn. Ieder brokje is gelijk van samenstelling, dit voorkomt voedingstekorten en restjes. Bevat Omega 6/Omega 3 onverzadigd vetzuur om vetzucht tegen te gaan. Het Cell Protection System beschermt de lichaamscellen van uw hamster tegen slechte invloeden van buitenaf. Doordat de brokjes op een bepaalde hardheid gemaakt zijn, helpen ze ook de tanden te slijpen.
De brokjes zijn niet scherp om beschadigingen in wangzakken te voorkomen.

Zoals hun naam al zegt: hamsters houden van hamsteren! Zij leggen op verschillende plaatsen voorraadkamers aan, stoppen de wangen vol en legen ze in deze voorraadkamers. Het is belangrijk om deze voorraadkamers regelmatig te controleren op bedorven voer.

Care+ is een smaakvolle en volledig uitgebalanceerde voeding. De voeding is geëxtrudeerd zodat de eiwitten licht verteerbaar zijn. Ieder brokje is gelijk van samenstelling, dit voorkomt voedingstekorten en restjes. Bevat Omega 6/Omega 3 onverzadigd vetzuur om vetzucht en vetafzetting tegen te gaan. Het Cell Protection System beschermt de lichaamscellen van uw hamster tegen slechte invloeden van buitenaf. Doordat de brokjes knapperig zijn blijft het gebit ook in goede staat.

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.