Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€35,19
Beschikbaar
(0)

Care+ Chinchilla is een smaakvolle en volledig uitgebalanceerde voeding. Het voer is geëxtrudeerd voor een goede verteerbaarheid.n.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Chinchilla´s leefden in droge gebieden waar weinig begroeiing was van dorre grassen, kruiden en struiken: veel houtachtige vezels, weinig vocht en geen vet. Het darmstelsel van chinchilla´s is dan ook zeer gevoelig.
Care+ chinchilla is hierop afgestemd met een hoog ruwvezel gehalte, MOS en FOS. Het voer is geëxtrudeerd voor een goede verteerbaarheid. Ieder extrudaat (brokje) heeft dezelfde samenstelling wat selectief eetgedrag tegengaat. Voedingstekorten en restjes komen dus niet meer voor. Echinacea en Spirulina helpen te beschermen tegen ziekten. Care+ chinchilla bevat gecheleerde mineralen voor een betere opname van mineralen in het lichaam. Yucca Schidigera beperkt de geur van ontlasting en urine.

Verder heeft een chinchilla dagelijks hooi nodig; Beaphar heeft Timothy hooi in het assortiment. Dit hooi heeft een hoog ruwvezel gehalte (goed voor tanden en spijsvertering) en bevat een gunstige calcium/fosfor verhouding wat blaasproblemen helpt voorkomen.

Chinchilla´s verzorgen hun vacht door te baden in zand. Een schone en verzorgde vacht is van levensbelang voor chinchilla’s. Geef uw chinchilla op tijd zijn badzand zodat hij zijn dagelijkse wasbeurt kan houden. Beaphar heeft hiervoor XtraVital Badzand Chinchilla in het assortiment in een handige schenkfles. Chinchilla’s hebben veel behoefte aan calcium. Wanneer u een knaagsteen in de kooi hangt kan de chichilla zelf voorzien in deze behoefte.

Care+ is een smaakvolle en volledig uitgebalanceerde voeding. Het voer is geëxtrudeerd voor een goede verteerbaarheid. Ieder brokje heeft dezelfde samenstelling wat selectief eetgedrag tegengaat. Voedingstekorten en restjes komen dus niet meer voor. Echinacea en Spirulina helpen te beschermen tegen ziekten. Bevat gecheleerde mineralen voor een betere opname van mineralen in het lichaam. FOS en MOS verbeteren de darmflora en Yucca Schidigera beperkt de geur van ontlasting en urine.

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.